• Factoury

Naha Pilih Kami

Yueqing Longcheng Electric mangrupikeun pabrikan propésional kalayan jinis barang listrik. Kami khusus dina bidang listrik langkung ti 10 taun sareng kami nyayogikeun produk sareng jasa kualitas.

Dina waktos anu sasarengan, tim propésional kami tiasa masihan naséhat propésional pikeun produk sareng pasar, sareng ngahontal kerjasama win-win!

Langkung Produk

Tampilan produk

Ngaran mérek: LCELE
Jumlah modél: sekering
Jenis: Kasus kapang
Nomer kutub: 4
Ngoperasikeun arus operasi (mA): 30mA, 80mA, 120mA
Dipeunteun tegangan: 500V
  • index_product_a1

Warta Perusahaan

Yueqing Longcheng Electric

Yueqing Longcheng Electric mangrupikeun pabrikan propésional kalayan jinis barang listrik. Kami khusus dina bidang listrik langkung ti 10 taun sareng kami nyayogikeun produk sareng jasa kualitas. Dina waktos anu sasarengan, tim propésional kami tiasa masihan naséhat pikeun konsumén dina produk sareng pasar, ...

Tanggal 17. Paméran Listrik Internasional Iran

Yueqing Longcheng Electric ilubiung dina bulan Nopémber 2017 kaping 17. Paméran Listrik Internasional Iran. Dina paméran ieu, kami nunjukkeun sababaraha produk listrik énggal sareng disambut ku palanggan Iran. Sababaraha konsumén ngarencanakeun didatangan pabrik kami di Chin ...